Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Frilansjournalisterna konstituerade sig

Hanna-Kaisa Hämäläinen fortsätter leda Finlands frilansjournalister. När frilansjournalisternas styrelse konstituerade sig i veckan valdes Tiina Ruulio till vice ordförande.

Finlands frilansjournalisters styrelse höll ett konsituernade möte den 28 april. På mötet valdes Ruulio, som bor i Muurame, till vice ordförande. Styrelsen fattade också beslut om att grunda följande arbetsgrupper: en utbildningsarbetsgrupp, en socialpolitisk arbetsgrupp, en kommunikationsarbetsgrupp och en arbetsgrupp som förbereder valet av Årets frilans 2015. Föreningen deltar också i en internatonell arbetsgrupp tillsammans med FAO (radio- och tevejournalisternas frilansavdelning) samt i Jokes utskott för pressens frilansstipendier.

I Finlands filansjournalisters styrelse sitter:  

Hanna-Kaisa Hämäläinen, Tiina Ruulio, Anja Hiltunen, Noora Vaarala, Juhavaltteri Salminen, Tiina Sandberg, Merja Ojansivu, Arttu Muukkonen och Susanna Chazalmartin. Suppleanterna är Juha-Pekka Honkanen och Sören Viktorsson.