Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Utbildning: Platser kvar till “Sälj din expertis!

Du kan nu anmäla dig till utbildningen (på finska) som riktar sig till nya företagare och till dem som är intresserade av företagsverksamhet.

Utbildningen Näin myyn osaamiseni (Sälj din expertis) är gratis och öppen för Journalistförbundets och centralorganisationen STTK:s medlemmar.

De första 100 som anmäler sig får plats. Du kan avboka fram till den sista anmälningsdagen, det vill säga till den 11 april 2019. Ifall du avbokar efter det debiteras du 60 euro.

Anmäl dig här – senast den 11 april 2019!

Näin myyn osaamistani (Sälj din experits)

Plats Ostrobotnias festsal, Museigatan 10, 2. vån, 00100 Helsingfors

Lördagen 27 april 2019 kl. 10.00–15.00
(frukost serveras från kl. 9.30)

Bland andra följande personer föreläser eller medverkar på annat sätt: Juri Aaltonen, ordförande för tjänstemannaförbundet ERTO, Petri Savolainen, ordförande för STTK Företagare och Jenna Karas, expert på nya medier, Aalto-universitetet.

Följande personer berättar om sina erfarenheter som företagare:  Kati Jaakonen, ”Hellapoliisi”, Sami Turunen, kommunikationsbyrån Arvosana, Cristina Andersson, expert på robotik.