Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Förbundets svenska seminarium ordnas hösten 2017 i Helsingfors.

Svenska seminariet i Helsingfors

Nu är det dags att pricka in Journalistförbundets svenska seminarium i kalendern. Seminariet hålls i år i Helsingfors och tidpunkten är 10–11 november.

Programmet för seminariet planeras som bäst och ifall du har önskemål eller förslag på programpunkter kan du skicka dem till förbundets utbildningschef Nina Porra (nina.porra@journalistiliitto.fi).

I fjol hölls seminariet i Borgå. Då ägnades fredagen åt en föreläsning av Lars Lundsten, en diskussion om att våga tänka nytt och åt en paneldiskussion om sportjournalistik. Under lördagen diskuterades situationen inom de finlandssvenska mediehusen. Här hittar du ett kort sammandrag av fjolårets program.

Det svenska seminariet är öppet för alla medlemmar, både studerande, frilansar, fast anställda och andra. Seminariet är ett utmärkt tillfälle att lära känna kolleger, att skapa nya nätverk och att lära sig något nytt och aktuellt.

Journalistförbundet står för logi för de medlemmar som inte bor i huvudstadsregionen. Förbundet ersätter också skäliga resekostnader samt bjuder på middagen som ordnas fredag kväll.

Tillägg 22 september 2017: Evenemangets webbplats hittar du nu här – liksom en länk till anmälningsblanketten.