Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Förbundet med i diskussion på Finlandsarenan

Organisationer inom den kreativa branschen ordnar en paneldiskussion på Finlandsarenan i Björneborg 12 juli kl. 15.15.

Diskussionens teman är branschens framtid, entreprenörskap och konstens och kulturens inverkan på människornas välbefinnande.

Bland panelisterna finns musikern Saara Aalto, framtidsforskaren Ilkka Halava, neurologen, docenten och författaren Markku T. Hyyppä, musikern och skådespelaren Kaija Kärkinen, Statistikcentralens forskare Anna Pärnänen, författaren Peter Sandström, Journalistförbundets intressebevakningsdirektör Petri Sa­volainen, kulturminister Sampo Terho och professor  Jorma Uotinen.

Diskussionen leds av MTV Uutisets redaktionschef  Tomi Einonen.

Diskussionen Suomi 100! Luovuus 1 000! – Avaimet menestykseen (Finland 100 – Kreativiteten 1000! – Nycklarna till framgång) arrangeras av  Gramex, Kopiosto, Sanasto och Teosto, Finlands frilansjournalister, Finlands Journalistförbund och av Förbundet för anställda i teater och mediebranschen.

Tillställningen är öppen för alla. Den strömmas också på webben. Den ordnas i Björneborg onsdagen 12 juli kl. 15.15–16.30 i köpcentret Puuvilla. I sociala medier kan du delta i diskussionen med  #LuovatAlat och #suomiareena.

Kom också ihåg att Ladda batterierna på Journalistförbundets laddningsplats.