Nyheter / 14.08.2016

FJF söker servicedirektör

Vi letar efter en servicedirektör som vill utveckla förbundets service tillsammans med oss. Det handlar bland annat om att utveckla organisationsverksamheten, utbildning och fortbildning och de nya tjänsterna karriärrådgivning och det nya servicebolaget. Skicka in din ansökan innan den 29 augusti till rekrytointi@journalistiliitto.fi. Läs mer på förbundets webbplats (rekryteringsannonsen på finska). För ytterligare information, kontakta ekonomi- och förvaltningsdirektör Helena Visti, 050 568 5440 den 18 augusti klockan 12–15 eller ordförande Hanne Aho 050 525 4345 den 23 augusti klockan 12–15.


Nedskärningar inom mediebranschen underminerar Finlands säkerhet

De planerade nedskärningarna inom Yle och på annat håll i mediebranschen kan påverka Finlands säkerhet och försörjningsberedskap, säger Finlands Journalistförbund.

Redaktionsavdelningarna får mer pengar för sin verksamhet

Journalistförbundets redaktionsavdelningar får mer pengar för sin verksamhet från och med januari 2025. Avdelningarnas grundbidrag höjs med 30 procent.

De premierades för sina insatser för förbundet

I samband med Journalistförbundets fullmäktiges vårmöte delade förbundet ut utmärkelser för årets organisationsgärning och för en insats som gjorts för arbetsplatsgemenskapen.