Nyheter / 22.09.2016

Vierumäkis vinter och vår kan sökas nu

Finlands Journalistförbund har två semesterlägenheter i Vierumäki som ligger nära Lahtis. Vierumäki är ett träningscentrum med mångsidiga möjligheter för idrott och motion, både inomhus och utomhus.

Som medlem kan du nu ansöka om att få tillbringa en vecka i Vierumäki till ett förmånligt medlemspris. Fyll i ansökningsblanketten senast den 14 oktober klockan 16. Du kan nu söka om hela veckor (fre-fre) under perioden 16 december 2016 till 26 maj 2017.

Pris:

580 €/vecka under 16.12.2016–21.4.2017.

450 €/vecka under 21.4.2017–26.5.2017.

Bokningsavgiften är 150 euro.

SEMESTERLÄGENHETERNA I VIERUMÄKI

Journalistförbundet har två semesterlägenheter i Vierumäki. Båda lägenheterna har sovplatser för sex personer samt bastu. I den ena av bostäderna får man ha hund. Sänglinne ingår. 

Vinterns och vårens veckor (fre-fre) reserveras på hösten, sommarens och höstens vistelser på våren. De exakta tiderna för detta meddelas i medlemstidningen Journalisten samt på förbundets webbplats. 

VIERUMÄKI GOLF

Journalistförbundet äger en golfandel i Vierumäki. Den inbegriper fyra spelrätter per dag. I bruket av spelrätterna har de personer förtur som bor i förbundets semesterlägenheter. 


Svara på förbundets löneundersökning

Finlands Journalistförbund gör en löneundersökning bland de medlemmar som är i ett anställningsförhållande. Information om löner, vilken ges direkt av medlemmarna, utgör grunden för en effektiv intressebevakning.

Manu Haapalainen får tillsvidareanställning vid tidningen Journalisten

Manu Haapalainen, 51, har fått en tillsvidareanställning vid tidningen Journalisten.

Fler tvister och omställningsförhandlingar – förbundet hjälper

Tvister som berörde Journalistförbundets medlemmars arbetsförhållanden, uppsägningar och arvoden ökade i fjol jämfört med året innan.