Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Vierumäkis vinter och vår kan sökas nu

Vill du tillbringa en vinter- eller vårvecka i Journalistförbundets parhus i Vierumäki? Skicka in din ansökan senast 14 oktober.

Finlands Journalistförbund har två semesterlägenheter i Vierumäki som ligger nära Lahtis. Vierumäki är ett träningscentrum med mångsidiga möjligheter för idrott och motion, både inomhus och utomhus.

Som medlem kan du nu ansöka om att få tillbringa en vecka i Vierumäki till ett förmånligt medlemspris. Fyll i ansökningsblanketten senast den 14 oktober klockan 16. Du kan nu söka om hela veckor (fre-fre) under perioden 16 december 2016 till 26 maj 2017.

Pris:

580 €/vecka under 16.12.2016–21.4.2017.

450 €/vecka under 21.4.2017–26.5.2017.

Bokningsavgiften är 150 euro.

SEMESTERLÄGENHETERNA I VIERUMÄKI

Journalistförbundet har två semesterlägenheter i Vierumäki. Båda lägenheterna har sovplatser för sex personer samt bastu. I den ena av bostäderna får man ha hund. Sänglinne ingår. 

Vinterns och vårens veckor (fre-fre) reserveras på hösten, sommarens och höstens vistelser på våren. De exakta tiderna för detta meddelas i medlemstidningen Journalisten samt på förbundets webbplats. 

VIERUMÄKI GOLF

Journalistförbundet äger en golfandel i Vierumäki. Den inbegriper fyra spelrätter per dag. I bruket av spelrätterna har de personer förtur som bor i förbundets semesterlägenheter.