Senaste nytt

Tanska, Islanti, USA – kutsu NJC:n journalistikurssille

Tanskassa toimiva Pohjoismainen toimittajakeskus NJC kutsuu suomalaisia kansainväliselle kurssilleen. Tarjolla on mahtava näköala ja matkoja Islannista New Yorkiin ja Floridaan saakka.

Nordisk Journalistcenterin pitkille journalistikursseille on vuosikymmenien mittaan osallistunut mittava joukko suomalaisia kollegoja. Oppimisympäristö ja kurssin sisältö on hyvin kansainvälinen – kuuden viikon kurssista puolet vietetään Tanskassa ja toinen puoli viikon jaksoissa Islannissa, New Yorkissa ja Washingtonissa sekä Floridan St. Petersburgissa.

Teemana 2. syyskuuta alkavalla ja 12. lokakuuta päättyvällä yhteispohjoismaisella kurssilla on Pohjolan rooli uudessa maailmanjärjestyksessä. Ohjelmaa täydentää osuus uusien medioiden merkitys journalistien työkaluina.

Kurssimaksu on 25 000 Tanskan kruunua eli noin 3350 euroa. Hakemukset kurssille on lähetettävä viimeistään 4. huhtikuuta 2013 mennessä.

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät täältä:

http://www.njc.dk/kurser/index.php?id=1272>

Mahdollisuus apurahaan!  Niiden, jotka ovat tulleet hyväksytyiksi NJC:n pitkälle kurssille, on mahdollista hakea Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön Jokesin apurahaa kurssimaksuun ja matkoihin. Ennen hyväksymistä hakeminen ei ole mahdollista. Lisätietoja osoitteesta

http://www.jokes-saatio.fi/

Sähköpostiosoite säätiölle: toimisto@jokes-saatio.fi