Generell / 21.06.2018

Ladda batterierna med FJF på Finlandsarenan

Kom till Finlandsarenan i Björneborg den 18 juli. Luncha med kolleger och lyssna på de senaste branschnyheterna. Journalistförbundet deltar i år igen i evenemanget Finlandsarenan i Björneborg. Medlemmar bjuds på lunch och får en chans att höra senaste nytt från påverkare inom mediebranschen. Påverkarna intervjuas av tidningen Journalistens nya chefredaktör Maria Pettersson. Vad: Journalistförbundets ”laddstation” Lataamo på Finlandsarenan Var: Sokos Hotel Vaakuna, mötesrum Kallela, Gallen-Kallelankatu 7, Björneborg När: 18 juli kl. 12.00–14.00 Evenemanget är öppet för alla medlemmar i Journalistförbundet. Ingen förhandsanmälan krävs. Inträde med presskortet. Välkommen!

Rundabordssamtal om frilansars arbetsvillkor

Journalistförbundets delegation för självanställda träffade tisdagen 5 mars representanter för Gummerus och Sanoma Learning. Syftet var att diskutera möjligheten att inleda förhandlingar om frilansars arbetsvillkor.

Vem ska premieras för sin insats?

Nu är det dags att föreslå vem av Journalistförbundets medlemmar som ska premieras för sina insatser. Skicka in din nominering senast fredagen 15 mars 2024.

Boka dagen: svenska seminariet ordnas 12–13 april

Journalistförbundets svenska seminarium ordnas fredag–lördag 12–13 april i Helsingfors på Hotell Marski.