Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Karriärrådgivningen kör snart igång

Om en dryg vecka, onsdagen 13 september, är det dags för höstens första karriärrådgivning. 

Karriärrådgivningen är öppen för alla medlemmar i förbundet och lämpar sig både för dig som nått högt i karriären och för dig som letar efter en ny riktning.
Karriärrådgivningen inleds med ett en timmes långt webbsänt seminarium onsdagen 13 september klockan 17.00. Du får höra med om rådgivningen och kan ställa frågor i chatten. Fler detaljer om karriärrådgivningen hittar du här.

Wbbseminarierna och webbrådgivningen som ingår i programmet är på finska. Den som genomfört minst en av de tre webbutbildningarna (arbetssökning, karriär och kunskap och välmående) kan delta i utlottningen av en plats till personlig telefonrådgivning. Sammanlagt 89 platser delas ut.

Den som får en plats till personlig rådgivning kan välja att tala med en coach på svenska eller finska. UP Partners, företaget som ger karriärrådgivning, har nämligen en svenskspråkig coach Krister Botelli som ger rådgivning åt Journalistförbundets medlemmar. Vill du höra mer om hans styrkor kan du se en video med Botelli där han berättar mer om karriärrådgivningen.