Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Journalistförbundet anställer expert på journalistisk etik, kommunikationspolitik och internationella frågor

Journalistförbundet anställer en expert som bland annat ansvarar för internationellt samarbete och journalistisk etik. Skicka din ansökan senast 16 maj 2021.

Är du den vi söker?

Du arbetar med internationellt samarbete och medlemmarnas internationella tjänster. Du fungerar som det internationella utskottets sekreterare. Till ditt arbete hör att följa frågor som gäller mediepolitik, yrkesetik och frågor som berör journalisters säkerhet. Du jobbar tillsammans med förbundets ordförande, intressebevakningsenheten och med våra kommunikationsexperter.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av internationellt arbete, en gedigen kunskap om journalistisk etik och insyn i mediepolitiken.

Vi uppskattar erfarenhet från att jobba i ett förbund. Du bör kunna flytande finska och engelska. Svenska används aktivt och ytterligare språkkunskaper, till exempel i ryska är en fördel. I ditt arbete kommer du att uppträda, kommunicera och samarbeta med andra.

Vi erbjuder en mångsidig och intressant arbetsbild som en del i en expertorganisation med god stämning.

Arbetet börjar på hösten.

Skicka din ansökan samt löneanspråk före 16 maj 2021 till rekrytointi@journalistiliitto.fi.

Vill du veta mer? Ring! Ytterligare information ges av:

  • intressebevakningsdirektör Petri Savolainen 3 maj kl. 12–14 och 10 maj kl. 14–16 tfn. 050 5342 485
  • ordförande Hanne Aho 7 maj kl. 9–11 och 11 maj kl. 13–15 tfn. 050 5254 345