Generell / 12.01.2022

Fakturorna och anvisningarna för medlemsavgifterna skickas ut inom kort

Fakturorna och referensnumren för medlemsavgifterna skickas inom kort till medlemmarna. E-fakturorna skickas via nätbanken, till dem som använder tjänsten OmaPosti kommer fakturorna till OmaPosti och övriga får fakturan som en traditionell pappersfaktura. Referensnumren för medlemsavgifterna som innehålls av arbetsgivaren genom en fullmakt har skickats till arbetsgivaren. Medlemsavgiften för dem som betalar en viss procent av sin lön är fortfarande 1,4 procent, minimimedlemsavgiften är 17 euro/månad, frilansarnas medlemsavgift 20 euro/månad och studerandeavgiften är 4 euro/månad. Mer info om medlemsavgifterna hittar du här.   

Rundabordssamtal om frilansars arbetsvillkor

Journalistförbundets delegation för självanställda träffade tisdagen 5 mars representanter för Gummerus och Sanoma Learning. Syftet var att diskutera möjligheten att inleda förhandlingar om frilansars arbetsvillkor.

Vem ska premieras för sin insats?

Nu är det dags att föreslå vem av Journalistförbundets medlemmar som ska premieras för sina insatser. Skicka in din nominering senast fredagen 15 mars 2024.

Boka dagen: svenska seminariet ordnas 12–13 april

Journalistförbundets svenska seminarium ordnas fredag–lördag 12–13 april i Helsingfors på Hotell Marski.